Themareizen

Les inbegrepen
Les inbegrepen, uitg. voor beginners
Enkel skiles kinderen
Enkel skiles beginners en kinderles tijdens schoolvakanties
Begeleid ski├źn
Cursus Stages
Geen lessen inbegrepen
Clubformule inbegrepen
Pinguinclub

Skisafari • Fantastische ervaring met veel afwisseling!

Waag een sprong in het onbekende en ontdek de verschillende skigebieden rond de Sella Ronda of in Sportwelt Amadé tijdens de skisafari! Onze ervaren monitoren nemen u mee op een skitocht vol uitdaging en afwisseling! Per dag is er een verschillend programma voorzien met verschillende niveaus, aangepast aan uw eigen niveau. Gaande van ‘take it easy’ tot ‘uitdagende skitoeren’. Voor deze reis moet u vlot een rode piste kunnen afdalen.

Culinair Genieten

Tijdens deze reis staat niet alleen het sportieve, maar ook het culinaire centraal. De keuken is geïnspireerd op lokale tradities en er worden enkel verse en kwalitatieve producten gebruikt. De gastvrouw van Almhof Roswitha staat hier zelf achter het fornuis en verrast u met een welkomstcocktail, namiddagsnacks en een overheerlijk galadiner met aangepaste wijnen.

Single Special

Alleen reizen zónder single supplement! Het kan, tijdens onze single skireis. Onze uitstekende avondanimatie geeft bovendien een uitgesproken kans om nieuwe mensen te leren kennen. 

Adults Only • Genieten zonder kinderen

Er even met z’n tweetjes tussenuit?  In ons  Adults only hotel (15+) geniet u ongestoord van uw vakantie en van uw gezelschap.

Chill-Out Ski

Bad Hofgastein is hét kuuroord bij uitstek! Na het skiën, laadt u de batterijen weer op door te ontspannen in één van de sauna’s of het zwembad. Kom tot rust bij een heerlijke massage of maak een uitstap naar de thermen.

THINK-PINK • Ski mee tegen borstkanker 

Think-Pink is de nationale borstkankercampagne. Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Hoe sneller borstkanker wordt opgespoord, hoe groter de kans op genezing. Think-Pink heeft vier duidelijke doelstellingen: informeren, sensibiliseren, wetenschappelijk onderzoek financieren en zorg- en nazorgprojecten ondersteunen. Die doelstellingen maakt Think-Pink waar via drie fondsen. Zo helpt het Geef om Haar Fonds vrouwen bij de aankoop van een pruik. Met een klein gebaar of extra steun wil het Share your Care Fonds van Think-Pink het leven met of na borstkanker makkelijker maken, in en buiten borstklinieken. En het SMART Fonds van Think-Pink financiert wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe methodes voor opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker in België.

Shopping Special • Taksvrij shoppen

Livigno staat gekend als taksvrij shoppingsparadijs.  Laat u volledig gaan in één van de vele winkels.  Shoppen in Livigno is een unieke beleving, omgeven door de majestueuze bergen en ver weg van alle drukte!  In het hotel ontvangt u nog een voucher waarmee u korting krijgt in verschillende shops.

Kidsweek Special

In samenwerking met het GO! Technisch Atheneum van Jette, organiseert Skifriends 2 exclusieve kinderweken. Deze weken staan helemaal in het teken van onze allerkleinsten tot 6 jaar. Terwijl de leerlingen van het 7e jaar kinderzorg, onder toeziend oog van hun leerkrachten, de baby’s en peuters opvangen, verzorgen en amuseren, leren grotere broers en/of zussen bij onze Snowflakes (zie p.10) op spelenderwijs hun eerste skitechnieken. Jullie oogappels worden met de grootste zorg omringd tijdens de:

Eerste kidsweek in Family Hotel Adamello van ma 26.03 tem vr 30.03 

Tweede kidsweek in Hotel Sole van zo 01.04 tem vr 06.04 (6 mnd - 1,5 j) en Family Hotel Adamello (1,5 tem 3 j) 

Telkens van  08.30u - 12.15u & 13.30u - 16.15u. Tijdens de middagpauze van de leerlingen, eten de kinderen samen met hun ouders! Onze snowflakes kunnen in de namiddag ook bij de stagiaires van het GO! Technisch Atheneum Jette terecht. De reservatie van deze gratis opvang is verplicht te boeken bij inschrijving. Wees er snel bij, want wij voorzien maximum 4 kindjes per leerling!!! De lijst met benodigdheden en de inlichtingenfiche zullen u per mail toegestuurd worden door de leerlingen van het GO! Technisch Atheneum Jette.(1)

(1)Bij reservatie van de opvang geeft u Skifriends de toestemming om uw gegevens door te geven aan het GO! Technisch Atheneum Jette. (2)Tijdens deze week zijn er geen lessen voor volwassenen, alsook geen animatie!