Kinderkortingen

Wij bieden aanzienlijke kinderkortingen, wanneer kinderen de kamer delen met twee volwaardige betalende personen.

Eenoudergezinnen

Ook voor eenoudergezinnen kozen wij enkele hotels uit waar alle kinderen van een korting kunnen genieten.

Kids GRATIS

Naast onze vertrouwde hoge kinderkortingen bieden wij u ook dit jaar maar liefst 17 hotels aan waar kinderen jonger dan 4, 6 of zelfs 8 jaar 100% GRATIS zijn!

Hotel   Land Leeftijd
Hotel St. Gothard**** Vallnord Andorra < 6 j
Hotel Vier Jahreszeiten**** Kaprun Oostenrijk < 6 j
Hotel Gasthof Hechenmoos*** Kitzbühel  Oostenrijk < 6 j
Family Hotel Schloss Rosenegg****  Saalbach Oostenrijk < 6 j
Hotel Gasthof Adler*** Silvretta-Montafon Oostenrijk < 6 j
Hotel Alte Post**** Sportwelt Amadé-Bad Hofgastein Oostenrijk < 6 j
Hotel Stubaierhof**** Stubai Oostenrijk < 6 j
Hotel Waldhof**** Stubai Oostenrijk < 4 j
Hotel Gasthof Schütthof*** Zell am See Oostenrijk < 6 j
Hotel Lindnerhof*** Kronplatz Italië < 6 j
Hotel Alexander**** Livigno Italië < 6 j
Hotel Alpen Village*** Livigno Italië < 8 j
Hotel Intermonti**** Livigno Italië < 8 j
Hotel Montanara*** Val di Fiemme  Italië < 4 j
Hotel Sole*** Tonale-Adamello Italië < 6 j
Hotel Pezzotti*** Val di Sole Italië < 8 j
Monte Giner Active Hotel**** Val di Sole Italië < 4 j
Kidsweek special

In samenwerking met het GO! Technisch Atheneum van Jette, organiseert Skifriends 2 exclusieve kinderweken. Baby's vanaf 6 maanden worden opgevangen door de leeringen van het 7e jaar kinderzorg. Onze Snowflakes krijgen ondertussen hun eerste skitechnieken onder de knie. Let op, inschrijvingen zijn beperkt.

Babyclub

Niet-skiënde kids tussen 18 maanden en 3 jaar kunnen inschrijven voor Babyclub in de hotels van MMV: in Hotel Les Mélèzes*** en Hotel Le Panorama*** vangt de lokale animatrice de kleintjes op en zetten ze hun eerste stapjes in de sneeuw.
6 halve dagen: € 120 (boeken bij reservatie en volgens beschikbaarheid). 6 volledige dagen: € 190 (boeken bij reservatie en volgens beschikbaarheid).

Pinguïnclub

Niet-skiënde kids vanaf 3 jaar (luiervrij) tot 12 jaar kunnen terecht in de Pinguïnclub van Family Hotel Schloss Rosenegg****, Hotel Alpen village***, Grand Hotel Miramonti**** en Hotel Albergo Dimaro***s. Kids vanaf 4 jaar kunnen terecht in de Pinguïnclub van Hotel Les Mélèzes*** en Hotel Le Panorama***. Een plaatselijke kinderjuf zorgt voor een GRATIS opvang en leuke knutselactiviteiten. Voor de kleintjes die nood hebben aan een middagdutje zijn er in Hotel Miramonti**** babybedjes voorzien. 's Middags eten de kindjes samen met de ouders. De lisjt met benodigdheen en de inlichtingenfiche worden samen met uw bestelbon opgestuurd. Deze kinderopvang dient bij reservatie geboekt te worden.

Kidsclub

Onze Nederlandstalige kinderjuf zorgt tijdens de schoolvakanties voor leuke knutselactiviteiten. De kidsclub gaat door van 14u tot 18u in Hotel Erzherzog Johann*** en is toegankelijk voor kinderen van 3 (luiervrij) tem 12 jaar.

Snow ID

Elk kind tot en met 14 jaar krijgt bij het volgen van de lessen een gratis Snow ID, waarin de monitoren aanduiden welke doelen de kids op het einde van de week gehaald hebben. Dit Snow ID is persoonlijk en kan elk jaar opnieuw gebruikt worden. Heb je al een Snow ID verdient? Breng dit dan zeker mee op jouw volgende skivakantie.

Kinderslalom en medaille

Op het einde van de week volgt onze alom bekende kinderslalomen medaille uitreiking.