Zillertaler Express

Met de Zillertaler Express reizen we meermaals per week naar de verschillende populaire skidorpen voor een weekendje heerlijk ontstressen op één van onze wekelijkse shortski´s of een week gezellig genieten van de Oostenrijkse gastvrijheid! De Zillertaler Superskipas is geldig voor alle gebieden in het Zillertal, inclusief de Hintertuxer Gletsjer.


Inbegrepen

  • Vervoer met luxe Royal Class
  • Hotelverblijf
  • Ontbijt bij aankomst voor alle busreizigers
  • 3 dagen SHORTSKI of 6 dagen WEEKSKI skipas
  • Nederlandstalige skiles voor beginners tijdens de weekski bij de aangeduide hotels
  • Reisleiding

SF Start

Bij reizen met het Skifriends Start to Ski symbool zijn gratis skilessen voor beginnende skiërs inbegrepen. Leer de basistechnieken van het skiën en keer met een voldaan gevoel terug naar België.  Inschrijven voor deze 18 uren skiles is verplicht bij reservatie. Skilessen starten telkens op zondag.

Heen- & terugreis

Voor onze Zillertaler Express voorzien wij vaste opstapplaatsen en -uren. De ophaaldienst brengt je van je gekozen opstapplaats naar de centrale vertrekplaats in Zonhoven. Bij de terugreis bereiken we de centrale vertrekplaats rond 06.00u en brengen we je van daar uiteraard terug naar je afstapplaats. Wij vragen om begrip indien weersomstandigheden of verkeersdrukte voor vertragingen zouden zorgen.
TIP: spaar tijd en kom rechtstreeks naar de centrale vertrekplaats in Zonhoven!

Eigen vervoer

Er zijn geen kortingen voor reizigers met eigen vervoer.

Cartickets

Alleen vervoer nodig naar het Zillertal?  Dat kan. Reserveer uw seat aan boord van onze autocar voor €115 per persoon per rit. Hierbij kunnen data van een shortski niet gecombineerd worden met data van een weekski.

Verlenging van uw reis

Het is mogelijk uw reis te verlengen tot 7 nachten. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag. De aankomst en het vertrek ter plaatse zijn op zondag.  De 6-daagse skipas is geldig van maandag t.e.m. zaterdag. Voor meer informatie, contacteer ons via 03/460.14.04.