Lessen en monitoren

Onze gediplomeerde monitoren geven met veel passie les op maat. In samenwerking met Sneeuwsport Vlaanderen stelden we onderstaande niveaus samen. Kids tot 14 jaar ontvangen een Snow ID waar het behaalde niveau aangeduid wordt. Neem dit steeds mee op je volgende reis!

Ski Ervaring Kids Snow ID   Snowboard Ervaring Kids Snow ID
1 Beginner, eerste maal op de latten Vanaf 5 jaar   A Beginner, eerste maal op het board Vanaf 9 jaar
2 1-2 weken ervaring, komt vlot van een blauwe piste Icy
Snowy
Chilly
  B 1 week boardervaring Icy Rider
Snowy Rider
3 > 2 weken ervaring, gevorderde skiër, vlot van een rode piste 1e Kroon
2e Kroon
  C >2 weken boardervaring Chilly Rider
1e Kroon
4 Expert skiër, vlot van een zwarte piste 3e Kroon   D gevorderd Vlot tempo

De eerste en de laatste dag ter plaatse voorzien wij geen lessen. Uitzonderlijk kunnen kinderen en volwassenen in eenzelfde lesgroep terecht komen. Aan de ouders vragen wij ’s middags samen met hun kinderen te lunchen. Voor vragen kan je op elk moment van de dag terecht bij de reisleider en het team. Lessen kunnen enkel gegarandeerd worden bij een minimum bezetting van 5 personen per niveau.


Onzeker als beginnende skiër?

Onze monitoren voorzien op 3 data een GRATIS preteaching sessie, zodat je met een gerust hart je allereerste wintersportvakantie tegemoet
kan gaan. De initiatieles vindt telkens plaats op Skipiste Aspen te Wilrijk. Wij voorzien een enthousiaste en ervaren monitor, je hoeft enkel de
pistetoegang en eventueel huurmateriaal te voorzien. Reservatie vooraf is verplicht, boeken kan via skifriends@lauwers.be.
Let op: Je dient het reservatienummer van jouw reis te vermelden om de sessie te kunnen boeken!

Mogelijke data:
Donderdag 15/12/2022 van 17:00 - 19:00 of van 19:00 - 21:00
Donderdag 09/02/2023 van 17:00 - 19:00 of van 19:00 - 21:00
Donderdag 23/03/2023 van 17:00 - 19:00 of van 19:00 - 21:00


Verblijf

In onze geselecteerde hotels voelt u zich meteen thuis!  De service van elk hotel vind je terug bij de omschrijving van de reis.  Bij aankomst staat er voor onze busreizigers alvast een ontbijt klaar. De hotelkamer is beschikbaar in de loop van de namiddag op de dag van aankomst.  De bagage kan geplaatst worden in een gemeenschappelijke ruimte. Op de vertrekdag moet de kamer vrij gegeven worden volgens de afspraken met het hotel.


< terug