Versterk jouw team!

Waarom ons jouw incentive of groepsreis toevertrouwen?

  • Skireizen organiseren is onze passie en ons vak.
  • We ontzorgen je en verzorgen je reis van A tot Z.
  • We werken op maat: jouw reis, volgens jouw budget, jouw wensen.
  • Dankzij onze uitstekende plaatselijke contacten hanteren wij scherpe prijzen.


Skifriends monitoren & reisleiders

Ons dynamisch, competent en hecht monitorenteam begeleidt vol enthousiasme alle reizen met als hoofddoel: Iedereen op een veilige, amusante en technisch verantwoorde manier te leren skiën of snowboarden. Onze aandacht gaat niet alleen uit naar beginners, maar ook naar supergevorderden die met de allernieuwste technieken in contact worden gebracht.

Sneeuwklassen

Skifriends is bijzonder ervaren in het organiseren van skistages en sneeuwklassen voor scholen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een op maat gesneden voorstel voor jouw maken. Je maakt jouw wensen bekend, wij maken ze waar!


Incentives & teambuilding

Iedereen wordt wel eens graag beloond, of het nu klanten of collega's zijn. De beste motivatie is een reis naar de sneeuw. Elkaar op een sportieve manier beter leren kennen, kan de collegialiteit en klantenbinding ten goede komen. Of ervoor zorgen dat je die zakelijke deal kan sluiten. Het enige dat je hoeft te doen tijdens de incentive is te genieten. Wij doen de rest!

Verenigingen, clubs of vriendengroepen

Een grote of een kleine groep, ervaren skiërs of beginners of gewoon even ontstressen. Ons bekwaam team maakt al jouw dromen waar en verzorgt jouw reis naar de sneeuw tot in de kleinste details!


Groepsaanvragen

Gelieve onderstaand formulier nauwkeurig in te vullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.