Op maat gemaakte groepsreizen

Je vakantie begint bij het instappen. Laat je rijden & geniet van onze luxe autocars!

Een waarborg voor een veilige, comfortabele en milieuvriendelijke reis. Bovendien worden al onze autocars voor vertrek onderworpen aan een volledig technisch nazicht dat niets aan het toeval overlaat. Er worden steeds twee ervaren chauffeurs ingeschakeld. Onze ****autocars mag je gerust beschouwen als een huis op wielen. Er is een toilet met lavabo ter beschikking en je kan genieten van warme of koude dranken. De audiosystemen met meerdere beeldschermen zorgen voor ontspanning alvorens de nacht valt. Wij garanderen je de meest moderne luxe autocars in minstens ****First Class of ****Royal Class bussen; relax zetels met aanzienlijk méér beenruimte en een handige voeten- of benensteun.


Skifriends monitoren & reisleiders

Ons dynamisch, competent en hecht monitorenteam begeleidt vol enthousiasme alle reizen met als hoofddoel: Iedereen op een veilige, amusante en technisch verantwoorde manier te leren skiën of snowboarden. Onze aandacht gaat niet alleen uit naar beginners, maar ook naar supergevorderden die met de allernieuwste technieken in contact worden gebracht.

Après-ski

Wie de Prins Van Oranje kent, zegt ongetwijfeld Après-Ski! Als de zon schijnt, kun je heerlijk op het terras zitten en genieten van de gezellige sfeer of de meest prachtige uitzichten bewonderen. Maar dat is nog niet alles! Skifriends biedt bovendien ook de mogelijkheid aan om de gezelligste bars, pubs, discotheken en sportclubs te verkennen.


Scholen

Skifriends is bijzonder ervaren in het organiseren van skistages en sneeuwklassen voor scholen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een op maat gesneden voorstel voor jouw maken. Je maakt jouw wensen bekend, wij maken ze waar!

Bedrijven

Wat denk je ervan om eens gezellig, informeel en zorgeloos met je collega’s, klanten of vrienden samen op wintersport te gaan? Elkaar op een sportieve manier beter leren kennen, kan de collegialiteit en klantenbinding ten goede komen. Waarom niet tijdens een speciaal voor jouw bedrijf uitgewerkt winters programma? Het enige dat je hoeft te doen tijdens de incentive is te genieten met uw collega’s!


Verenigingen of Clubs

Een grote of kleine groep, ervaren skiërs of beginners, teambuilding of gewoon even ontstressen, ons bekwaam team maakt al jouw dromen waar. Kwaliteit in acht genomen, bieden wij vlijmscherpe prijzen. Haast alle bestemmingen zijn mogelijk, jouw wens is onze uitdaging!

Op reis zonder zorgen

  • Optimale prijs/kwaliteitsverhouding
  • Verblijf op basis van kamer & ontbijt, half- of volpension
  • Skipas inbegrepen
  • Après-ski
  • Moderne luxe-autocars
  • GRATIS Nederlandstalige ski- & snowboardlessen
  • Clubformule met animatieprogramma (indien gewenst)
  • Competent en hecht monitorenteam
  • Reisbegeleiding

Aanvraag groepen, bedrijven & scholen

Gelieve onderstaand formulier nauwkeurig in te vullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.