Onze partners

Op Aspen geniet je 365 dagen van perfecte sneeuw. Ook in de zomermaanden ben je #coolopaspen! Lekker eten doe je in de brasserie en voor events kan je terecht in het event center.

Wintersport is al drie decennia lang één van onze paradepaardjes. Ervaring, kennis en kunde stellen we graag terbeschikking van onze klanten. United Brands medewerkers helpen je kiezen uit het grootste assortiment kleding, boots, hardware en accessoires in Vlaanderen. Met topmerken als Salomon, Bataleon, Stöckli, Columbia, DC, Imperivm,….


Skidôme is thuis in Sneeuw. Gastgerichtheid staat bij ons bovenaan, daarom doen we er alles aan om onze gasten “zich thuis” te laten voelen bij ons. In een huiselijke sfeer en familiare omgang laten we mensen kennismaken met wintersport, dichtbij huis centraal in de Benelux. Waarbij we er naar streven dat onze gasten regelmatig thuiskomen op welke manier dan ook. Gasttevredenheid is de meest waardevolle aandeelhouderswaarde.

Leren skiën was nog nooit zo gemakkelijk!!
De unieke aanpak dat ISC SKI heeft ontwikkeld focust op de beleving van de persoon om uiteindelijk tot de techniek te komen. Een groot verschil aangezien er veel minder frustratie is en alles aangenamer verloopt. Uiteindelijk is het doel: PLEZIER!!

Skiles • Video-analyse  Skigewenning  Anti-Ski-Angst-Traject


 

Sneeuwsport Vlaanderen is de ski en snowboard federatie, erkend en gesubsidiëerd door Sport Vlaanderen, en legt zich toe op competitie, recreatie en opleidingen. Sneeuwsport Vlaanderen is het aanspreekpunt voor de Vlaamse wintersporter, de referentie voor iedereen die informatie wenst en/of beroep wenst te doen op onze expertise.

 

De SNOW ID is een diploma ski en snowboard voor kinderen van 5 tot 14 jaar. Het idee voor dit diploma ontstond uit de gedachte dat er voor een kind dat ski- of snowboardles volgde een document diende te zijn waarbij de progressie van het kind op een simpele en duidelijke manier wordt weergegeven. Het SNOW ID geeft, op basis van de opbouw volgens het opleidingsstramien van Sneeuwsport Vlaanderen, een duidelijk afgebakende vordering van het niveau van het kind weer. Aan de hand van een onderverdeling in drie of vier criteria waarbij gewerkt wordt naar een globaal beweging, kan het kind zes opeenvolgende niveaus halen.


 

Doe aan sport! Waar, wanneer en met wie je wil.

De betere reizen vindt u bij Reizen Lauwers. Uw favoriete bestemming(en) en praktische info vindt u op onze website. Zowat alle Europese landen, reisformules en Verre bestemmingen komen aan bod. Ideaal om ideeën op te doen en informatie te sprokkelen voor uw perfecte vakantie.