SF Formules

SF CLUB

Op deze reizen zijn gratis skilessen voor volwassenen in de voormiddag inbegrepen. Gedurende de eerste 3 skidagen zijn er voor beginnende skiërs ook lessen in de namiddag. Na het skiën, samen met onze monitoren naar de après-ski. ’s Avonds voorzien zij verschillende activiteiten waar je vrijblijvend aan kan deelnemen.


SF KIDS

De kids van 5 tot 14 jaar beleven met onze Nederlandstalige monitoren een onvergetelijke wintersportvakantie! Ze leren op een speelse manier de eerste skitechnieken, meer ervaren skiërs worden met de allernieuwste technieken omgeschoold tot echte topskiërs. Tijdens de namiddagbegeleiding geven onze monitoren extra tips en tricks. Na het skiën voorziet ons team leuke kinderanimatie: spelletjes, knutselen, sleeën,… Ouders genieten ondertussen van de après-ski. Op het einde van de week volgt onze alom bekende kinderslalom en medaille-uitreiking!


SF BOARD

Snowboarders vanaf 9 jaar, van beginners tot gevorderden leven zich op deze reizen helemaal uit! Onze monitoren geven snowboardlessen volgens jouw niveau. Verleg je grenzen, verbeter jouw techniek, haal het beste uit jezelf en ontpop je tot een heuse snowboardchamp!


SF PINGUIN

Een fijne vakantietijd? Ook voor onze allerkleinsten! De niet-skiënde kids kunnen terecht bij de kinderopvang van het hotel. De plaatselijke kinderjuf zorgt voor leuke knutselactiviteiten en speelmomenten, zo kunnen de ouders zorgeloos de piste op. ’s Middags eten de kindjes samen met de ouders. Voor de kleintjes die nood hebben aan een middagdutje, vragen we de ouders om hun kindjes op te vangen. Beschikbaarheid en openingsuren onder voorbehoud van wijzigingen door het hotel.


SF BEGELEID

Geniet van alle sneeuw die de bergen ’s winters te bieden heeft. In groepen van ongeveer 15 personen nemen onze monitoren je mee op de strakke pistes en in de prachtige natuur. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af. Probleemloos van een rode piste kunnen skiën is vereist.


SF START

Bij reizen met het Skifriends Start to Ski symbool zijn gratis skilessen voor beginnende skiërs inbegrepen. Leer de basistechnieken van het skiën en keer met een voldaan gevoel terug naar België. Inschrijven voor deze 18 uren skiles is verplicht bij reservatie. Skilessen starten telkens op zondag.


DREAM CLASS EXPRESS

ZILLERTALER EXPRESS


Kinderkortingen

        

Hotels met grote kinderkortingen herken je bij Skifriends onmiddellijk!
Delen de kinderen de kamer met 2 volledig betalende personen? Dan is onze kidsdeal van toepassing.

        

Kortingen voor éénoudergezinnen waar alle kinderen van een korting kunnen genieten, herken je aan dit logo.

< terug